Navigatie

Op zoek naar een leuk cadeau of geschenk? 

Met onze cadeaubon schenk je vrijheid: jij bepaalt de waarde, het feestvarken bepaalt wat hij/zij koopt.

Op zoek naar een klein geschenkje, snuister dan even bij onze "little gifts". Vergeet niet om een wenskaartje toe te voegen met een leuke boodschap!

Toch liever een persoonlijk, passend cadeau? Eigenlijk kunnen alle artikelen uit onze shop dienen als cadeau. Denk dan even na waarmee je het feestvarken een plezier zou kunnen doen: is het een keukenprins(es)? Een schort misschien? Of een peper- en zoutmolen? Is het een wijnliefhebber? Miscchien is hij/zij blij met een setje mooie glazen of een leuk kelnersmes. Of geef een goed flesje wijn verpakt in een wijnkoeler. Eerder een bierdrinker? Dan zijn onze coole bierglazen zeker een schot in de roos. Is het een zoetebek? Vul een broodmandje met lekkers. Koffie- of theeverslaafd? Kijk even bij ons assortiment koffie en thee. Of een kaasfan misschien? We hebben mooie kaasmessen en serveerplanken. Houdt hij/zij van sfeer? Geef een vaasje of theelichtje cadeau. En vergeet de kleine bengels niet! Onze slabbetjes en eetserviesjes zijn megacute!

Combineer de spullen uit onze shop en stel een passend cadeau samen. Kom je er zelf niet uit? We willen gerust even met je meedenken, laat maar weten!

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2017 - 2020 Boutique Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel