Over ons

Koken, gezellig tafelen, mensen ontvangen...daar worden we blij van. 

Zo ontstond in 2010 Amuse Maison, ons cateringbedrijf. Dit groeide uit van kleine opdrachtjes tot de iets grotere, en uiteindelijk heuse feestjes. Jaar na jaar zien we ons bedrijf groeien en daar zijn we best wel fier op. We mochten al heel wat feesten en gelegenheden culinair opfleuren. Iedere klant vraagt een andere aanpak, ieder gerecht een andere presentatie en iedere locatie een andere sfeer. Hierdoor worden we verplicht om continu bij te leren en inspiratie op te zoeken.

En deze inspiratie en ervaring willen we nu aanreiken om de totaalbeleving van jouw gelegenheid compleet te maken. Verwen je gasten. Verras hen met een mooi gedekte tafel en leuke spulletjes. Breng sfeer in huis. En maak hierdoor een gewoon moment bijzonder.

Ben je uitgenodigd op een etentje of een feestje, zoek dan een cadeautje dat past bij de gastheer en/of -vrouw en verras hen door niet met de gebruikelijke bos bloemen voor de deur te staan. Geef hen een leuk kaartje of een kleine attentie waaruit je kunt laten blijken dat je hun gedane moeite apprecieert. Dit zorgt voor een instant gezellige sfeer.

Het zijn soms kleine dingen die het verschil kunnen maken en die ervoor kunnen zorgen dat die enkele uurtjes gezelligheid voor heel lang blijven nazinderen...

Jouw hierbij helpen en inspireren is de missie van Boutique Maison. 

Laat je inspireren. We are happy if you are!

Syrie & Kristof.

O ja, schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste alle nieuwtjes en acties te ontdekken of volg ons via facebook en instagram.

Boutique Maison

"Mooie momenten moet je koesteren en van top tot teen bekijken om ze vervolgens te bewaren bij je meest kostbare bezit: je herinneringen" 

© 2017 - 2020 Boutique Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel