Voor jouw is dit de start van Boutique Maison, maar voor ons ging er maanden denk- en uitzoekwerk aan vooraf.

Wat is Boutique Maison? Een online webshop waar je tableware, feestdecoratie, geschenken, wenskaarten en delicatessen zult kunnen vinden. 

Wat willen we bereiken met Boutique Maison? Massa's gezellige momenten! Onze missie is geslaagd als we kunnen helpen om sfeer te brengen in de huiskamer en op bijzondere momenten. Genieten van de kleine dingen maakt het leven zoveel aangenamer. "Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen." Je hoeft geen groots feest te geven of zotte kosten te doen, zoek het niet te ver. De dag beginnen met een leuk kopje koffie, kan al wonderen doen. Maak het gezellig met de vrienden en knus met de familie, laat mensen die je graag hebt dat merken door een klein gebaar. De glimlach die je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar... 

En natuurlijk zijn er ook de bijzondere momenten die dat tikkeltje meer verdienen...Een huwelijk, verjaardag, jubileum, communie, babyborrel,... Verras je gasten met sfeermakers.

Ben je zelf te gast? Verwen de gastheer of -vrouw met een persoonlijk, origineel cadeau in plaats van de traditionele bos bloemen of doos pralines...Wedden dat je extra in de watten gelegd zult worden? 

Wij zijn er helemaal klaar voor! Jullie hopelijk ook! Op naar massa's gezelligheid die ons even op adem laten komen in een snelrazende wereld.

© 2017 - 2020 Boutique Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel