Navigatie

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier is de paashaas heel gul geweest met chocolade voor dochterlief. En omdat mama er niet vanaf kan blijven en in het geniep het ene na het andere paasei in haar buik verstopt, is het hoogtijd om komaf te maken met de paaseieren. Zeker nu de zomer eraan komt en we die extra kilo's kunnen missen 😉. Wij gaan voor nog een laatste keer smullen en genot en maken paasei-chocomousse!

Hier vind je een eenvoudig recept. Niet calorie-arm, maar wel héérlijk! 

Ingrediënten: per 100 gram chocolade: 3 eierdooiers, 3 eiwitten, 50 gram suiker, 125 ml room. 

Aan de slag: smelt de chocolade au bain marie. Klop ondertussen de eigelen met de suiker wit. Roer er de gesmolten chocolade onder. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig, in een vloeiende beweging, onder de chocolade. Klop de room half op en spatel die ook voorzichtig onder de chocolade. Laat opstijven in de koelkast.

Tip: heb je nog witte paaseieren? Maak er chocoladeschilfers van en pimp je chocomousse 😋.

Smakelijk!

De draaiplateaukommetjes en bestek zijn verkrijgbaar in de webshop.

 

© 2017 - 2019 Boutique Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel