Navigatie

B2B - we helpen je graag op weg met het juiste servies voor je horecazaak!

Heb je een horecazaak? Een brasserie, restaurant, koffiehuis, cateringzaak, ... en volg je graag de nieuwste trends voor het serveren van je food en drinks? Misschien kunnen wij je helpen! Contacteer ons vrijblijvend voor de voorwaarden.

Met een eigen cateringbedrijf, weten we als de beste, dat tijd vaak een probleem vormt. Je bent druk in de weer met het dagelijks runnen van je zaak: personeel, reservaties, menu's opstellen,... Vaak kom je er niet toe om tijd vrij te maken voor het up to date houden van je tableware. Nochtans is dit een heel belangrijk element in de totaalbeleving van je klant. Terugkerende klanten houden ervan om evolutie te zien. Nieuwe klanten worden aangenaam verrast door het zien van nieuwigheden. Vernieuwing wekt vertrouwen en respect. Je triggert de verwachtingen van je klant en zorgt voor een unieke beleving, elke keer opnieuw.

 Wat willen we bieden?

Eenvoudig, een service op maat. We staan ter beschikking en je mag vragen wat je nodig hebt. Iedere zaak heeft een eigenheid en specifieke noden en hier spelen we graag op in. Wij gaan voor jouw, bij onze leveranciers, op zoek naar spullen die passen binnen je filosofie en bij je interieur of je concept. Bij een kennismakingsgesprek spreken we duidelijk af wat de verwachtingen en noden zijn en hiermee rekeninghoudend gaan we voor je aan de slag. Geen opdringerigheid of verplichtingen. Geen kleine lettertjes, maar to the point. Er moet een klik zijn en vertrouwen, pas dan is een goede samenwerking mogelijk. 

Zin gekregen om kennis te maken en te bekijken of we iets voor jouw kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende afspraak! 

© 2017 - 2020 Boutique Maison | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel